www.albrecht-automatik.de
ALBRECHT AUTOMATIK GMBH


Az Albrecht- Automatika Vállalkozást 1958-ban alapították és pneumatikus, hidraulikus szelepek, szabályozó szelepek és gyorszárak gyártásával foglalkozik.
A 60-as évek közepén megindult az erőművi és vegyipari biztonsági armatúrák innovációja. Új, a piacon addig még nem ismert armatúrák alapvető modernizálásai és fejlesztései révén az Albrecht- Automatika az évek folyamán vezető vállalattá nőtte ki magát ezen a szakterületen. A gyártmányaink minőségét és biztonságát minden vevőnk évtizedek óta nagyra becsüli. Készülékeinket az egész világba szállítjuk és jelentős nagy erőműveket láttunk el. A letölthető dokumentum áttekintést ad a gyártási programunkról.
www.albrecht-automatik.de

Letölthető dokumentum:
HP-2seitig-AA-Prospekt-H

https://www.baelz.de
W. Bälz & Sohn GmbH & Co.A Bälz und Sohn GmbH & Co. immár több mint 100 éve áll az ipari energetika szolgálatában. Termékeik minden területen, az energia racionális felhasználását támogatják. A letölthető anyagok néhány információval szolgálnak az energia megtakarítás bizonyos lehetőségeiről.
www.baelz.de

Letölthető dokumentum:
Közegsugárszivattyúk gyakorlati alkalmazási lehetőségei fűtési rendszerekben
Gőz-víz hőcserélő rendszer
Vízsugárszivattyú

http://www.cwb-berlin.de
CWB GmbH Berlin


A modern idők vízkondicionálása ma már elképzelhetetlen a környezetbarát és egyszerűen kezelhető Poliamin/Poliakrillát bázisú kondicionáló szerek nélkül. A letölthető dokumentumok információval szolgálnak a különböző készítményekről, azok felhasználási területeiről. Rendelkezésre állnak továbbá a termékek Biztonsági Adatlapjai.
www.cwb-berlin.de

Letölthető dokumentum:
FINEAMIN Prospektus
Certificat ISO 9000 FINEAMIN
EU-biztonsági adatlap Fineamin 06
EU-biztonsági adatlap Fineamin 06 SCAV
EU-biztonsági adatlap Fineamin 12
EU-biztonsági adatlap Fineamin 15
EU-biztonsági adatlap Fineamin 24
FINEAMIN 06 ismertető
FINEAMIN 15 ismertető
Kazán berendezések kifőzése és tisztítása
Kifőzési eljárási utasítás és gyorsteszt